Accessoires

Rompertjes met glitters bestellen

Rompertjes met glitters bestellen

Wil je schattige rompertjes met glitters bestellen voor je pasgeboren zoon of dochter? Dan ben je bij Glitterss.nl aan het juiste adres. En om onze naam waar te maken bedrukken wij deze met leuke glittertjes! Een schattig kledingstuk voor je kind, maar het is ook een ideaal cadeau om te geven bij de geboorte van een baby. 

Rompertjes

Je zoon of dochter is misschien al een paar manden oud. Je gunt hem of haar natuurlijk het allerbeste is daarom is goede zorg van belang. Zeker omdat hij of zij geheel afhankelijk is van jou als ouder. Je wil natuurlijk dat je kind zachte en comfortabele kleding draagt. Glitterss.nl kan jou hierbij helpen. Onder het kopje ‘accessoires’ op onze website kun je rompertjes met glitters bestellen. Over deze glitters vertellen we je later in deze blog graag meer.

Wat zijn glitters?

Zoals gezegd kun je bij Glitterss.nl rompers met glitters bestellen. Glitters zijn eigenlijk niets minder dan glimmende stukjes aluminiumfolie en plasic. Deze worden in opvallende kleurtjes geverfd, maar dat is niet altijd zo. Zwarte glitters bestaan bijvoorbeeld ook. Bij ons kun je zelf bepalen welke icoontjes of tekst er op het rompertje moet komen te staan. Leuk toch? Dit allemaal met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Let er overigens wel op dat je de rompertjes om maximaal 30 graden moet wassen. Doe je dat niet, dan kunnen de letters en figuren loslaten en dat is natuurlijk zonde.

Assortiment rompertjes van Glitterss.nl

Glitterss.nl beschikt over een uitgebreid assortiment rompertjes. Je kunt ervoor kiezen om zonder teksten en glitters te kopen, maar je kan natuurlijk ook rompertjes met glitters bestellen. We gebruiken twee verschillende kleuren rompertjes: wit en roze. Laatstgenoemde kleur is ideaal voor je pasgeboren dochtertje. De witte variant is geschikt voor zowel jongens als meisjes.

Bestel HIER rompertjes met glitters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *