Dekentjes

Baby dekentje bedrukken

Baby dekentje bedrukken

Baby dekentje bedrukken in glitterfolie doe je natuurlijk bij Glitterss.nl. Lees in deze nieuwe blog alles over onze dekentjes, glitter bedrukking en onze contactgegevens.

Baby dekentjes

Een baby dekentje bedrukken doe je dus bij Glitterss.nl. Onze dekentjes zorgen ervoor dat je baby lekker warm blijft. De dekentjes zijn gemaakt van 100% polyester en hebben een afmeting van 75cm bij 100cm. Ofwel: een perfect formaat voor je pasgeboren zoontje of dochtertje. We bieden babydekentjes aan in drie verschillende kleuren: blauw, roze en crème. Het is belangrijk dat je het dekentje regelmatig wast. Hierdoor voorkom je allergische reacties, maar het is natuurlijk ook gewoon hygiënisch. Het babydekentje kun je door ons laten bedrukken. Hierover vertellen we je later in deze blog graag meer.

Glitter bedrukking

Zoals gezegd kun je het zachte babydekentje bij Glitterss.nl laten bedrukken. We doen dit met glitterfolie. Je kunt ervoor kiezen om de naam van je pasgeboren baby erop te verwerken. Normaal gesproken worden de blauwe dekentjes bedrukt met zwarte glitters en de roze dekentjes met zilveren glitters. Voor de crèmekleurige dekentjes kun je kiezen uit beide kleuren. Als je specifieke wensen hebt kun je altijd contact met ons opnemen. Onze contactgegevens zullen later in deze blog over babydekentje bedrukken aan bod komen. Hou er rekening mee dat als je kiest voor bedrukking van een naam en/of embleempje op het dekentje, dat je het niet meer kunt retourneren.

Contactgegevens van Glitterss

Als je vragen en/of opmerkingen hebt over een baby dekentje bedrukken kun je altijd contact met ons opnemen. Dat kan op verschillende manieren. Allereerst kun je ervoor kiezen om een mailtje te sturen. Het e-mailadres van Glitterss is info@glitterss.nl. Natuurlijk kun je ook gewoon het contactformulier op onze website invullen. Tot slot zijn we telefonisch bereikbaar op +31636325459.

Bedruk HIER jouw babydekentje bij Glitterss.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *