kleding

Kinderkleding Breda

Kinderkleding Breda

Kinderkleding Breda, Ben je op zoek naar nieuwe kleding voor uw kinderen in Breda? Dan bent u bij Nowi Fashion aan het juiste adres. Wij hebben kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. Het is bij ons tevens mogelijk om het kledingstuk te personaliseren door het te bedrukken met tekst en/of glitters!

Kleding

Bij Nowi Fashion verkopen we meerdere soorten kinderkleding Breda die speciaal zijn ontworpen en gemaakt voor kinderen. Zoals gezegd hebben we kleding voor baby’s, jongens en meisjes in ons assortiment. Deze zijn gemaakt voor alle gelegenheden, denk aan feestjes, school, vrije tijd, sporten en voor het slapen. Denk aan kleding zoals shirts, t-shirts, truien, vesten, broeken, jassen, joggingpakken, pyjama’s, schoenen, blousjes, jurken, leggings en maillots. Al deze kledingstukken zijn te koop in diverse kleuren, zoals basic maar ook opvallende kleuren en prints, waardoor uw kind mooi opvalt!

Bedrukken

Met veel passie bedrukken wij uw kinderkleding Breda. Nowi Fashion staat voor hoge kwaliteit en persoonlijk contact. Dit allemaal voor een scherpe prijs. Wat leuk is aan bedrukken van kinderkleding, is dat je deze helemaal kunt personaliseren en het dus een uniek geschenk is voor uw kind. Het is bij ons ook mogelijk om de kinderkleding te versieren met glitters. Tevens beschikken we over speciale ‘glitterletters’

Glitterfolie

Tegenwoordig kan je alle soorten kleding bedrukken met folie. Wij bij NowiFashion.nl beschikken beschikken over speciale glitterfolie. Met glitterfolie (zie foto hieronder) kan je kleding en andere accessoires heel mooi bedrukken. Klik hier om een baby dekentje met naam te bestellen voor slechts €14,95.

Breda

De naam van deze Kinderkleding Breda blog zegt het eigenlijk al: Nowi Fashion is gevestigd in Breda. Breda ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant en telt ruim 182.000 inwoners. Met dit aantal is de stad de derde grootste stad van de provincie en de negende van Nederland. Het is bij ons ook mogelijk om de kinderkleding Breda bij ons af te halen. NowiFashion is makkelijk bereikbaar via de A16 vanuit Rotterdam, over de snelweg A27 vanuit Uitrecht, snelweg A58 richting Etten-Leur en Roosendaal én de A59 vanuit Zierikzee.

Koop HIER kleding voor uw kind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *