Cadeaus

Foto cadeaus Breda

Foto cadeaus Breda

Als je op zoek bent naar leuke foto cadeaus in Breda ben je bij Glitterss.nl aan het juiste adres. In deze nieuwe blog lees je alles over onze fotocadeau’s, service en Kopana.

Fotocadeau’s van Glitterss.nl

We hebben een zeer uitgebreid assortiment als het gaat om foto cadeaus in Breda. Onder het kopje FOTO-CADEAUS in het menu bovenaan onze website kun je etuis, mokken, telefoonhoesjes, onderzetters, muismatten, kapstokken, puzzels, klokken en meer fotocadeau’s door ons laten bedrukken. Bij het desbetreffende artikel kun je zelf een foto uploaden. Vervolgens ontvang je van ons het resultaat per mail. Bij goedkeuring sturen we het artikel op. Hoe snel dat is lees je later in deze blog.

Service

Service staat hoog in het vaandel bij Glitterss.nl. Bij ons betaal je geen verzendkosten vanaf 75 euro. Als je onder dit bedrag zit en liever geen verzendkosten betaalt, kun je je bestelling ook gratis afhalen in Breda. Hiervoor kun je het beste even mailen naar info@glitterss.nl of even bellen naar +31636325459. Als je doordeweeks een bestelling plaatst vóór 19:00 uur, heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Bedrukking van foto cadeaus in Breda is zoals je inmiddels weet eveneens mogelijk en tot slot kun je de producten gratis retourneren. Hou er rekening mee dat we geen beschadigde en bedrukte producten accepteren.

Kopana

Glitterss.nl is onderdeel van Kopana. Onder Kopana vallen ook KeepersTalent, TeamWearTalent en Drukwerk93. Doelmannen kunnen terecht bij KeepersTalent, een keepersspeciaalzaak in Breda. Keepershandschoenen, keepersaccessoires, keeperskleding… Alle wat een keeper nodig heeft kan hier terecht. Bij TeamWearTalent moet je zijn als je op zoek bent naar sportkleding voor het hele team of zelfs club. Je hebt hier de mogelijkheid om vrijwel alle kledingstukken te bedrukken. Tot slot is er nog Drukwerk93: dé website voor kleding die je eveneens kunt bedrukken.

Bedrukte telefoonhoesje kopen

Bij Glitterss.nl kun je terecht als je op zoek bent naar foto cadeaus in Breda zoals telefoonhoesjes. Het hoesje zorgt ervoor dat je de beschikking hebt over een unieke telefoon. Onze telefoonhoesjes zijn gemaakt van kunststof en hebben een perfecte pasvorm. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat de telefoon zal beschadigen. Je kunt ervoor kiezen om een foto die je op internet hebt gevonden te laten bedrukken, zoals van een dier of een leuke tekst. Ook zelfgemaakte afbeeldingen kunnen op het hoesje worden verwerkt. Glitterss.nl bedrukt momenteel hoesjes voor de iPhone 7 en de iPhone 8.

Bedrukte puzzel met foto bestellen

Glitterss.nl biedt nog veel meer foto cadeaus in Breda. Wat is er nou leuker dan een puzzel met je eigen foto? Ook hiervoor kun je bij ons terecht. De puzzel bestaat uit 120 stukjes en is gemaakt van de beste kwaliteit. Je kunt ervoor kiezen om een langwerpige of een brede afbeelding naar ons te sturen. Als de puzzel af is kan het terug de doos in, maar je kunt het natuurlijk ook gewoon ophangen.

Sleutelhanger met eigen foto kopen

Als je dacht dat dit alles was, dan heb je het mis. We verkopen nog veel meer leuke foto cadeaus in Breda. Wat dacht je van een gepersonaliseerde sleutelhanger? Ideaal om aan je sleutelbos te hangen, ergens op te hangen of aan iemand cadeau te geven. We verkopen een sleutelhanger in de vorm van een hartje. Als je liever een andere vorm hebt, kun je het beste even contact met ons opnemen. Telefonisch zijn we bereikbaar op +31636325459. Je kunt natuurlijk ook even mailen naar info@glitterss.nl. Tot slot heb je de mogelijkheid om het contactformulier op onze website in te vullen. We kijken dan of we alternatieven kunnen aanbieden en nemen zo spoedig contact met je op.

Fotocadeaus Breda bestel je HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *