Uncategorized

Baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie

baby-dekentje-met-naam-bedrukking-in-glitterfolie

Baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie

Niets is schattiger dan een baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie voor je kind. Daarom verkopen we deze dan ook bij Glitterss.nl. Lees in deze nieuwe blog alles over het materiaal, de afmetingen en kleuren van de deken. Ook geven we wat handige tips om zo lang mogelijk plezier van het dekentje te hebben.

Materiaal, afmetingen en kleuren

Het baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie is gemaakt van 100% polyester en is ontzettend zacht en houdt uw zoontje of dochtertje lekker warm. De afmetingen zijn 75cm bij 100cm: een ideaal formaat voor je pasgeboren baby. We verkopen drie verschillende kleuren: blauw, crème en roze. Laatstgenoemde kleur berdrukken we met een hartje + naam. De blauwe en crème dekentjes worden verkocht met een kroontje + naam. Dit zachte baby dekentje met fleece op is nu verkrijgbaar bij Glitterss.nl!

Deken

Wat is ontspannen zonder een heerlijk deken? Een deken bestaat uit isolerend materiaal, zodat uw baby lekker warm blijft. Let wel op dat dit baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie net als alle andere dekens een haard van micro-organismen kan zijn en dus een oorzaak van allergische reacties. Let daarom op dat je dit kleedje regelmatig wast. Hoe je dat het beste kunt doen lees je later in deze blog.

Glitterfolie tips

Zoals hierboven al vermeld is geven we graag tips om allergische reacties van je zoontje of dochtertje te voorkomen. Regelmatig het baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie te wassen zal ervoor zorgen dat het niet snel zal gebeuren. Tevens is het raadzaam om dit dekentje voor baby’s tot maximaal 40 graden te wassen en geen wasverzachter of bleekmiddelen te gebruiken. De glitterfolie kan hierdoor namelijk vervagen, waardoor het mooie glittereffect minder wordt. Dat zou natuurlijk erg jammer zijn.

Glitterss.nl

Je kunt zoals je hebt kunnen lezen in deze blog bij Glitters.nl terecht als je op zoek bent naar een babydekentje met naam bedrukking in glitterfolie. We hebben echter nog veel meer te bieden! Denk aan rompertjes, dekentjes, shirts, truien, vesten, broeken, jassen, joggingpakken, pyjama’s, schoenen, blousjes, jurken, leggings en maillots. Deze kledingstukken kunnen eveneens worden bedrukt met glitter folie. Glitterss.nl is opgericht in november 2018 en vult het assortiment steeds aan met nieuwe artikelen. Als je op werkdagen voor 18:00 uur bestelt, heb je jouw pakketje de volgende dag al in huis. Bestel je in het weekend? Dan ligt je bestelling op dinsdag op de deurmat. Tot slot kun je er ook voor kiezen om je babykleding op te halen. Stuur in dat geval een berichtje op WhatsApp naar Louise Holzken. Haar telefoonnummer is 0615257801. Vaak kun je jouw bestelling dezelfde dag nog ophalen. Bij ons betaal je geen verzendkosten boven de 75 euro en kun je tot slot gratis retourneren.

Rompertje met glitterbedrukking bestellen

Naast een schattig baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie kun je bij Glitterss.nl ook terecht als je op zoek bent naar een rompertje voor je pasgeboren zoontje of dochtertje. Als ouder gun je hem of haar het beste en daarom is het belangrijk dat je kindje zachte en comfortabele kleding draagt. Het is tevens mogelijk om het rompertje te bedrukken met glitterfolie. Deze folie bestaat zoals de naam al doet vermoeden uit glitters. Dit zijn kleine glimmende stukjes aluminiumfolie en/of plastic, welke in verschillende kleuren worden geverfd. Dit kunnen zowel opvallende als minder opvallende kleuren zijn. Denk aan geel, groen, rood blauw, wit en zwart. Door de reflectie ontstaat het glinsterende effect. Je kunt ervoor kiezen om leuke gepersonaliseerde teksten of embleempjes te bedrukken op het rompertje.

Bestel HIER het baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *