Uncategorized

Baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie

baby-dekentje-met-naam-bedrukking-in-glitterfolie

Baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie

Niets is schattiger dan een baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie voor uw kind. Daarom verkopen we deze dan ook bij Nowi Fashion. Lees in deze blog alles over het materiaal, de afmetingen en kleuren van de deken. Ook geven we wat handige tips om zo lang mogelijk plezier van het dekentje te hebben.

Materiaal, afmetingen en kleuren

Het baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie is gemaakt van 100% polyester en is ontzettend zacht en houdt uw zoontje of dochtertje lekker warm. De afmetingen zijn 75cm bij 100cm. We verkopen drie verschillende kleuren: blauw, crème en roze. Laatstgenoemde kleur berdrukken we met een hartje + naam. De blauwe en crème dekentjes worden verkocht met een kroontje + naam. Dit zachte baby dekentje met fleece op is nu verkrijgbaar bij Nowi Fashion!

Deken

Wat is ontspannen zonder een heerlijk deken? Een deken bestaat uit isolerend materiaal, zodat uw baby lekker warm blijft. Let wel op dat dit baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie net als alle andere dekens een haard van micro-organismen kan zijn en dus een oorzaak van allergische reacties. Let daarom op dat u dit kleedje regelmatig wast. Hoe u dat het beste kunt doen lees je later in deze blog.

Glitterfolie tips

Zoals hierboven al vermeld is geven we graag tips om allergische reacties van uw zoontje of dochtertje te voorkomen. Regelmatig het baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie te wassen zal ervoor zorgen dat het niet snel zal gebeuren. Tevens is het raadzaam om dit dekentje voor baby’s tot maximaal 40 graden te wassen en geen wasverzachter of bleekmiddelen te gebruiken. De glitterfolie kan hierdoor namelijk vervagen, waardoor het mooie glittereffect minder wordt.

Bestel HIER het baby dekentje met naam bedrukking in glitterfolie

Related Posts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *