Uncategorized

Accessoires voor baby’s met glitters

Accessoires voor baby’s met glitters

Ben je op zoek naar schattige accessoires voor je baby? Dan ben je bij Glitterss.nl aan het juiste adres. De naam van onze website zegt het al: we verkopen de leukste accessoires voor jouw zoontje of dochtertje met glitters!

Accessoires van Glitterss.nl

Glitterss.nl beschikt over verschillende accessoires voor baby’s met glitters. Denk aan slabbers, tassen, broodtrommels, vriendenboekjes, rompertjes én dekentjes. Over het laatste vertellen we je later in deze blog graag meer. Op de slabbers kunnen we glitters bedrukken in de kleuren die jij wil. Daarnaast is het ook mogelijk om deze helemaal te personaliseren! Je kunt dus zelf bepalen welke tekst en patronen er op de slabbers moeten staan. Dit geldt eveneens voor alle andere accessoires.

Dekentjes

Zoals gezegd zouden we het nog even hebben over de dekentjes. In het menu op onze website komt deze terug onder het kopjes accessoires voor baby’s met glitters, maar deze heeft ook een eigen kopje. Dat is niet voor niets, want de dekentjes worden enorm veel verkocht! De dekentjes zijn gemaakt van zacht materiaal. Ook hier is het mogelijk om het te bedrukken met glitters. We raden je aan om het dekentje niet in de droger te doen. De kans bestaat namelijk dat de glitters zullen vervagen.

Verzending

Glitterss.nl vindt het belangrijk dat jouw bestelling snel op de deurmat ligt. Als je op werkdagen vóór 18:00 uur besteld, heb je jouw bestelling de volgende dag al in huis. Voor bestelde producten die niet op voorraad zijn is dit echter niet het geval. Stuur ons in dat geval even een berichtje. We zullen je dan op de hoogte houden. Ben je niet tevreden met je bestelling die bijvoorbeeld bestaat uit accessoires voor baby’s met glitters? Geen probleem. Je kunt jouw bestelling kosteloos retourneren bij Glitterss.nl.

Baby-accessoires met glitters kopen doe je HIER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *